Voor de website klik op de aankondiging rechts of de foto hieronder

Pianist Erwin Rommert Weerstra geeft op zondag 18 februari om 15.00 uur een pianorecital in de Bonifatiuskerk in Rijswijk.

Op het programma staan werken van Ludwig von Beethoven. U hoort het Rondo in G Majeur, Op 51, No 2; Piano Sonata nr 17 in d mineur, Op 31 nr 2  ‘The Tempest/Der Sturm’; 6 Variations on an original theme, for piano in D major, Op. 76; Piano Sonata no. 31 in A-flat major, Op 110.

Dit pianorecital met als titel ‘Rondom Beethoven’, is onderdeel van de concertserie Muziek in de Bonifatius. Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen.

Erwin Rommert Weerstra (1987, Leiden) behaalde in 2009 het Bachelor Diploma Piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en in 2011 cum laude het Masterdiploma Klassiek Solo Piano. Daarna reisde hij door Europa en volgde de laatste vier jaar tal van masterclasses bij gerenommeerde musici. Erwin Rommert Weerstra ontwikkelde zich verder. Zijn spel werd intenser en meer virtuoos. Een excellerend pianist, dat is wat van hem wordt gezegd. In 2015 sloot Erwin zich aan bij de “Young Piano Masters” Society (YPM). Dit project is opgezet door bariton Ronald Willemsen en pianist/pianopedagoog Geoffrey Madge. Het doel van de YPM is om jonge, veelbelovende pianisten die in het bezit zijn van een master-diploma te ondersteunen bij het opbouwen van hun carrière. Ook is Erwin lid van de Société des Musiciens Extraordinaires, een organisatie die zich inzet voor het stimuleren van moderne klassieke muziek. In november 2014 behaalde hij de eerste prijs bij het Leopold Godowsky in memoriam concours te Warschau, Polen. Het jaar erna won Erwin Rommert Weerstra het concours Rivierenland Klassiek. Ook gaf hij op een eervolle uitnodiging van Mikhail Petukhov, professor aan het Tsjaikovski Staats Conservatorium te Moskou, in Moskou drie solorecitals.

 

HOME